------------------------------------------------ ------------------------------------------------ -----------------------------------------------

Česky English Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > O nás > Novinky > Léčivé divadlo Gabriely Filippi

Léčivé divadlo Gabriely Filippi



Datum konání:
15.8.2013
Gabriela FilippiZveme Vás na představení Léčivého divadla Gabriely Filippi "Chlapec, který viděl pravdu", dne 17.9.2013 od 19.00 hodin, na Statku Bernard.
Léčivé divadlo nabízí netradiční divadelní hry, jejichž obsah se dotýká mystiky a hloubky lidského života. S láskou a humorem se zaobírá otázkou, proč jsme tady a inspiruje nás při hledáni našeho místa ve stvoření...Představení  "Chlapec, který viděl pravdu", je dalším představením Léčivého divadla a jedná se o skutečný příběh chlapce o tom, jaké to je vidět auru, duchy i skryté myšlenky druhých a žít s tím uprostřed těch, kteří je nevidí. Více na http://www.lecivedivadlo.cz/


Ve druhé části představení Gabriela Filippi zve hosty s duchovním přesahem, se znalostmi a zkušenostmi z různých alternativních oborů, se kterými si Gabriela povídá o jejich životě, práci a poznání. Hosty jsou tak léčitelé, terapeuti, astrologové, profesoři, lékaři, spisovatelé, ale i vědci, kteří jsou si vědomi, že jejich obory jsou součástí stvoření a jsou schopni na ně nahlížet alternativním způsobem. Vy, diváci, budete mít možnost svými dotazy  se do rozhovoru zapojit.

Předprodej a rezervace vstupenek na http://centrumduchovniobrody.cz (sekce přihlašování na akce) nebo na sarka.benesova8@seznam.cz  a nově i v Infocentru Statku Bernard.

Těším se na setkání s Vámi..

S láskou a úctou ....Šárka Benešová - Centrum duchovní obrody