Drobečková navigace

Úvod > Novinky > Velikonoční menu

Velikonoční menu



Datum konání:
25.3.2016
Datum ukončení:
28.3.2016

Při vítání jara jsme si na statku pro Vás připravili Velikonoční menu, které podáváme od 25.3.

Předkrm: Špenátová roláda s uzeným lososem a sušenými rajčaty 65,-

Polévka: Polévka s medvědím česnekem, vejcem a smetanou 38,-

Hlavní jídla:

Telecí roláda na baby špenátu s pečeným bramborem pečeným v alobalu a plněným tvarohem a bylinkami

Jehněčí kýta na portském víně s glazírovanou zeleninou podávaná s velikonoční nádivkou

Plněný, pošírovaný králičí hřbet s karotkou a abyb hráškem, pažitkové noky

 

Rezervace na: 11-22 hod. 775 192 477