------------------------------------------------ ------------------------------------------------ -----------------------------------------------

Česky English Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > O nás > Novinky > Dětský jarmark

Dětský jarmark



Datum konání:
21.5.2016

Statek Bernard zve všechny tvořivé děti! Statek Bernard vyzývá všechny prima rodiče – dopřejte svým dětem neobvyklý zážitek!

Vyrábíte si doma něco jen tak pro sebe? Nebo s paní učitelkou ve výtvarce? Máte zásobu vlastních výrobků? Chcete vědět, jestli by se líbily lidem? Chcete si vydělat nějakou korunku?

Přihlaste se na náš Malý jarmark pořádaný v rámci akce Tradiční řemesla našim dětem 21. 5. 2016

Podmínky účasti:

  1. Prodávat můžete cokoli. Důležité je, abyste se na výrobě nějak vlastnoručně podíleli – ať už půjde o výrobky z papíru, z textilu nebo z moduritu. Třeba s tatínkem vyrábíte něco ze dřeva, třeba s maminkou napečte hromadu koláčků.
  2. V rámci akce Tradiční řemesla našim dětem Vám bude přiděleno na nádvoří Statku prodejní místo, zapůjčíme Vám i stůl, na který si můžete své výrobky rozložit.
  3. A teď už si jen pojďme hrát na skutečné prodejce.
  4. Důležité je, že každý malý prodejce musí mít svého patrona – dospěláka, který za jeho stánek bude zodpovídat (v průběhu konání trhů nepřebíráme nad dětmi dozor!) – domluvte se s rodiči, s tetou, dědou nebo třeba paní učitelkou ze školky či školy.
  5. Přihlaste se na telefonu 608 434 490 (Romana Vlková) nebo pište na mail vlkova@statek-bernard.cz

BERNARD_MALY_JARMARK[1].jpg